CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

„Vannak, akik még nem jöttek el hozzánk” – várjuk a találkozási PONT-ba!

Beteg hozzátartozót ápol vagy más komoly családi terhei miatt kitaszítva találta magát a munka világából? Akkor Ön az, akit keresünk. Találkozzunk egy pontban, abban a pontban, ahol család – munka, sőt család – karrier szavak közé „vagy” helyett „és” kerül: a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT-ban.



A kihívás komplex, ehhez változni és változtatni kell: az ügyfélnek és a környezetének, szűkebb és tágabb társadalmi környezetének. CélPONTunk ezért a közvetlenül érintettek: családon belüli szolgálatik, kötelességeik miatt a munka világából kiszorulók és a másik oldal, a munkáltatói szféra. Várjuk képviselőiket, akik nyitottak vagy ezután szeretnének nyitni új foglalkoztatási formák felé. Végül, de nem utolsó sorban, mindenki: változtatnunk kell a társadalmi szemléleten, hiszen felelősek vagyunk egymásért. Aki úgy érzi, nem érinti közvetlenül a kérdés, olvasson, kövessen minket.

Tegyünk lépéseket a változásért. Mi sok lépést teszünk: tanácsadást tartunk, szemléletformáló rendezvényeket, fórumokat, képzéseket szervezünk. Ám, ha Ön érintett család és munka konfliktusában, mindenek előtt az első lépés a legfontosabb: lépjen kapcsolatba velünk!
 
Bővebben: http://www.cskphb.voroskereszthajdu.hu/rolunk.php
 
A „Vöröskereszt a nőkért Hajdú-Bihar megyében” című EFOP-1.2.9-17-2017-00021
a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének projektje;
konzorciumi partner: Hajdúböszörmény Polgármesteri Hivatal.

A projekt megvalósításának központi helyszíne a
Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT, melynek nyitvatartása:
hétfő: 14:00-18:00
kedd, szerda: 12:00-16:00
csütörtök, péntek: 8:00-12:00

Címe: 4220 Hajdúböszörmény, II. Rákóczi Ferenc u. 22.
(52) 228 760
 
Facebook-oldalunk: https://www.facebook.com/Család-és-KarrierPont-Hajdúböszörmény-180127829356504/?modal=admin_todo_tour
 
 
 
 

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT