CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Egyensúlyban az erő – munka és magánélet összehangolásában segít a képzés

dátum2019. augusztus 5.
dátum08:00 - 18:00
dátumSzentpéterszeg, Faluház (4121 Szentpéterszeg, Fekete B. u. 9. )
A család, illetve magánélet és a munka szférája közötti egyensúly kialakítását, megőrzését támogatja a képzés, melynek célja, hogy a résztvevők megszerezzék a munka és a magánélet megfelelő és hatékony menedzseléséhez szükséges ismereteket, kommunikációs, együttműködési, konfliktus és stresszkezelési készségeket; elsajátítsák az időbeosztási és erőforrás gazdálkodási, önismereti, helyzetértékelési, munka hatékonyságnövelési, a pozitív, kooperatív gondolkodás és megküzdő képesség attitűdjét; a generációk közötti együttműködés családi és közösségi lehetőségeit, a segítő kapcsolat mentálhigiénéjét és lehetséges formáit.
A résztvevők a Család és KarrirPONT ügyfelei: női munka- vállalók, pályakezdők, álláskeresők, gyermekgondozási ellátásokból (gyed, gyes, stb.) a munkaerő-piacra visszatérők és családtagjaik, beleértve a férfiakat, családapákat is.

A program 4 elméleti és 16 gyakorlati órából áll, 2019. augusztus 5-7. között tartja Töviskés Magdolna szociálpolitikus Szentpéterszegen, a Faluházban (4121 Szentpéterszeg, Fekete B. u. 9.), a képzést szervezi a a „Vöröskereszt a NŐKÉRT Hajdú-Bihar megyében” című EFOP-1.2.9-17-2017-00021 projekten belül a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete és a projekten belül működő Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT.

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT