CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

„Tegyen egy lépést az állásért” – várjuk a Napló Állásbörzéjén

dátum2019. szeptember 18.
dátum09:00 - 16:00
dátumLovarda (Debrecen, Kassai út 26.)
Várják a hajdúböszörményi Család és KarrierPONT szakemberei és – az irodát működtető – Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének munkatársai a Hajdú-bihari Napló Állásbörzéjén 2019. szeptember 18-án 09:00 és 16:00 óra között – mindazokat, akik az álláskeresésben és -megtartásban akadályokkal küzdenek családi kötelességeik miatt, például, hozzátartozójuk ellátása, ápolása miatt hátrányt szenvednek, GYED-ről, GYES-ről szeretnének visszatérni vagy egyéb okokból hátrányos helyzetűek a munka világában. Rajtuk kívül várnak mindenkit, akiket érint munka és magánélet, karrier és család összehangolásának kérdése, és természetesen azokat a hátrányos helyzetű embereket, akik munkát keresnek. 


(illusztráció forrása: HAON)

A börzén, amelynek a Kassai úti Lovarda ad helyet Debrecenben, tájékoztatják őket az elhelyezkedésük esélyeit növelő felkészítésekről, azokról a segítő szolgáltatásokról, amelyeket a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete „Vöröskereszt a NŐKÉRT Hajdú-Bihar megyében” című, pályázatában élhetnek.  
 
Hajdú-bihari Napló Állásbörzéje a régió egyik legnagyobb munkaerő-piaci seregszemléje, melyen egy helyszínen találkozhatnak a munkát keresők és a munkaadók, valamint az oktatási, képzési intézmények képviselői.
 
 

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT