CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Képzéseink

CsakPONTCsakPONT Asszertív kommunikációs tréning: A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés Bővebben » CsakPONTCsakPONT Önismereti tréning: Változtatni szeretne életén, belépni és helytállni a munka világában mindenki, aki a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT ügyfele vagy célcsoportjába tartozik. A változás alapja: az önismeret. Kezdjük hát az alapoknál Bővebben » CsakPONTCsakPONT Konfliktuskezelés: A tréning célja konfliktuskezelési technikákkal felvértezni a résztvevőket, hogy ezt kamatoztatva hatékonyabbá váljanak a mindennapi munka során. Bővebben » CsakPONTCsakPONT Munka és magánélet összehangolása: A két szféra megfelelő és hatékony menedzseléséhez szükséges ismereteket szereznek a résztvevők. Elsajátítsák a helyes idő-, erőforrás beosztás ismereteit. Bővebben » CsakPONTCsakPONT Munkaerőpiaci reintegráció képzés: a résztvevők felkészülnek az újbóli munkába állásra, fejlődjenek a megcélzott munkaerőpiaci kompetenciáikban. Bővebben » CsakPONTCsakPONT Társadalmi partnerképzés: „Hass, alkoss, gyarapíts: korszerű kompetenciák ütőképes, tartós hálózatépítésért, működtetéséért”. A Társadalmi partnerképzést állami, gazdasági és civil; szervezetek, intézmények, vállalatok vezetőinek, alkalmazottainak, önkénteseinek ajánljuk. Bővebben » CsakPONTCsakPONT Munkáltatók képzése: „Túl a tipikuson, atipikusan avagy a családbarát vállalati kultúra mint a hosszú távú siker kulcsa”. A Munkáltatók képzése az elméleti tudás mellett gyakorlati ismereteket ad, és a résztvevők saját cselekvési terveiket is elkészítik a programon. Bővebben » CsakPONTCsakPONT Munkahelyi hatékonyság fejlesztése: A munka világába nem csak a visszatérésben kell segítenünk, hanem az új munkahely megtartásában is. A képzés ezt a célt szolgálja. Bővebben » CsakPONTCsakPONT Belső képzés – hatékony munkavégzés a Család és KarrierPONTban: a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT munkatársait vértezik fel új ismeretekkel és képességekkel, miközben megerősítik meglévő tudásukat, módszereiket. Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT