CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Társadalmi partnerképzés:

„Hass, alkoss, gyarapíts: korszerű kompetenciák ütőképes, tartós hálózatépítésért, működtetéséért” – mindez megvalósítására képességeket fejleszt, információkat ad, felkészít, illetve továbbképez a Társadalmi Partnerképzés.

A Társadalmi partnerképzés célja és tartalma szerint minden társadalmi szférához tartozó szervezetet érint. Állami, gazdasági és civil; szervezetek, intézmények, vállalatok vezetőit, alkalmazottait, önkénteseit invitáljuk a képzésre.
 
Jöjjön! Tartson velünk! Hassunk, alkossunk, és hozzunk létre új, magasabb szintű tudást és szerveződést tanulva és gyakorolva!

A képzés címe: Társadalmi partnerképzés. 2019. október 14-15. 9.00 óra között valósult meg ilyen típusú képzés a Vöröskereszt a NŐKÉRT Hajdú-Bihar megyében című, EFOP-1.2.9-17-2017-00021 számú projektünkben a hajdúböszörményi Család és KarrierPONT-ban (4220 Hajdúböszörmény, Rákóczi Ferenc u. 22.).
A 20 órás, ingyenes képzést Giczey Péter tartotta az Események rovatban részletezett program szerint:
http://www.cskphb.voroskereszthajdu.hu/esemeny.php?id=17

A képzést a felnőttképzési törvénynek megfelelően (2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről) a hatályos, engedélyezett képzési programok hivatalos listájából lehet kiválasztani.

 Háttérinformációk:
 
Új eszközöket, módszereket, információkat és szemléletet adunk a hálózatépítéshez, hogy magasabb szinten, hatásosabban fejtsék ki működésüket a leendő hálózat partnerei, hogy fejlődjön az egész és a rész az egészben a képzésen, mely elméletet és gyakorlatot is ad, amelynek helyszínén is megvalósíthatjuk a tanultakat.
Képzésünk célja a társadalmi partnerség előmozdítása, segítése, annak ösztönzése, hogy a társadalom különböző szektorai között, a társadalmi problémák hatékony kezelése érdekében minél több olyan partneri együttműködés jöjjön létre, mely az együttműködés keretei között, a hálózati tevékenység részeként, a közösen fejlesztett és működtetett fenntartható szolgáltatásnyújtással hozzá tud járulni egy egészségesebb társadalom megteremtéséhez.
Olyan tréningcsoportot tervezünk, mely tagjai között a társadalom különböző szektorait képviselve, adott célcsoport, célterület problémáinak kezelése, érdekeinek védelme vagy képviselete mellett elkötelezett szervezetek, intézmények vezetői, munkatársai foglalnak helyet. A tréningcsoportok ilyetén összetétele már a képzési folyamatban elindíthatja a hálózatosodás folyamatát, a partnerré válás első lépéseinek megtételét. Fentieken túl, a képzési anyag alkalmas a különböző célcsoportokkal dolgozó olyan szervezetekből álló csoportok fejlesztésére is, mely szervezeteknek – működési logikájuk folytán – nem célja a tréningtagokkal való partnerség építés. A képzés tematikáját az elméleti és gyakorlati ismeretek, módszerek egyensúlya jellemzi. Ennek érdekében a résztvevők a partnerségépítés, hálózatosodás modern elméleti ismeretei mellett operatív gyakorlati módszerekhez is hozzájuthatnak, mely módszereket gyakorlati példákkal is alátámasztottunk.
 
Ha érdeklődését felkeltette a most ismertetett képzésünk, vagy érdeklődik tréningjeinkről, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségek egyikén:
cím: 4220 Hajdúböszörmény, II. Rákóczi Ferenc u. 22.
Telefonszám: +36 (52) 228 760
E-mail: hajduboszormeny@voroskereszt.hu


 

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT