CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Munkahelyi hatékonyság fejlesztése:

A munka világába nem csak a visszatérésben kell segíteni azoknak, akiket a családi élet kötelességei eddig elzártak a munka szférájától, hanem abban is, hogy megtartsák az új munkahelyüket, jól teljesítsenek, és jó munkahelyi atmoszférát teremtsenek: Munkahelyi hatékonyság című képzésünk ezt a célt szolgálja.


A képzésen a résztvevők együttműködési, kommunikációs képességét fejlesztik, melyek jól kamatoztathatóak a csapatmunkában. A munkahelyek működését és mindennapi életét jellemző frusztráló tényezők a változások és a konfliktusok. Mindkettő elkerülhetetlen felgyorsult világunkban, és nagy kihívás azoknak, akik új munkahelyre kerülnek, ezért mindkét jelenség tolerálására, kezelésére, a rugalmas attitűdre külön modulok készítenek fel.
 
Munkahelyi hatékonyság fejlesztés című képzés 2020. 02.17-18-án 08:00 és 18:00 óra között valósult meg a Vöröskereszt a NŐKÉRT Hajdú-Bihar megyében című, EFOP-1.2.9-17-2017-00021 számú projektünkben a hajdúböszörményi Család és KarrierPONT-ban (4220 Hajdúböszörmény, Rákóczi Ferenc u. 22.).

Ha érdeklődését felkeltette a most ismertetett képzésünk, vagy érdeklődik tréningjeinkről, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségek egyikén:
cím: 4220 Hajdúböszörmény, II. Rákóczi Ferenc u. 22.
Telefonszám: +36 (52) 228 760
E-mail: hajduboszormeny@voroskereszt.hu
 

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT