CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Önismereti tréning:

Változtatni szeretne életén, belépni és helytállni a munka világában mindenki, aki  a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT ügyfele vagy célcsoportjába tartozó nő vagy férfi.  A változás és minden érte tett lépés, képesség alapja: az önismeret. Kezdjük hát az alapoknál. Önismereti tréninget szerveztek ezért a KarrierPONT munkatársai a Családok Átmeneti Otthonában, Hajdúböszörményben. (4220 Hajdúböszörmény, Újvárosi u. 66. sz.) 2019. 06.06-7-én.


Az önismeret mint belső lelki fejlődési folyamat végigkíséri az életünket. Amennyiben szakember segít nekünk ebben, sokkal gyorsabban és mélyebben megismerhetjük önmagunkat. Az önbizalom és a reális énkép kialakításának is alapja az önismeret, mely nélkül sorozatosan rossz döntéseket hozhatunk. Ahhoz, hogy megkezdjük lelkileg és tettleg kimozdítani életünket a külső és belső kötöttségekből, első lépés önmagunk, belső folyamataink, játszmáink, szokásaink, erősségeink és gyengeségeink feltérképezése; és a szembesülés után önmagunk fejlesztése.
A változás mindig belül kezdődik meg. Ez mindenkinek nehéz folyamat, ám annak, aki terheket cipel, például, beteg hozzátartozót ápol, súlyos családi feladatok töltik ki napjait, sokkal nagyobb kihívás. Nekik segítette a résztvevőket tréningünk szakembere: Kárándi Erzsébet.


A térningen interaktív játékokban az önismeret került mérlegre. Sorra vette a tréningvezető a következő témaköröket:
- erősségeink, gyengeségeink
- lehetőségeink
- kapcsolati hálóink feltérképezése, megragadása
- személyes fejlődési lehetőségeink
- szociális helyzet felmérése
- énhatékonyság,
- önérvényesítés mértékének felmérése

A cél, hogy az önismereti tréningen megszerzett technikákkal, fejlettebb önismerettel céltudatosabban formálják életüket a résztvevők.

 

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT