CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Munka és magánélet összehangolása:

Munka és magánélet megfelelő  és hatékony menedzseléséhez szükséges ismereteket –  kommunikációs, együttműködési,  konfliktus és stresszkezelési készségeket – szereznek a résztvevők. Elsajátítják a helyes idő-, erőforrás beosztás ismereteit.
A család, illetve magánélet és a munka szférája közötti egyensúly kialakítását, megőrzését támogatja a képzés, melynek célja, hogy a résztvevők megszerezzék a munka és a magánélet megfelelő és hatékony menedzseléséhez szükséges ismereteket, kommunikációs, együttműködési, konfliktus és stresszkezelési készségeket; elsajátítsák az időbeosztási és erőforrás gazdálkodási, önismereti, helyzetértékelési, munka hatékonyságnövelési, a pozitív, kooperatív gondolkodás és megküzdő képesség attitűdjét; a generációk közötti együttműködés családi és közösségi lehetőségeit, a segítő kapcsolat mentálhigiénéjét és lehetséges formáit.

Munka és magánélet összehangolása című képzést – Magyar Vöröskereszt a Vöröskereszt a NŐKÉRT Hajdú-Bihar megyében című pályázatának részeként 2019. június 7-8. között Komádiban, a Szabadidőközpontban (4138 Komádi, Kossuth u. 57.) tartott Rády Eszter pszichológus 4 elméleti és 16 gyakorlati órában.


 

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT